ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ «Για το παζάρι της Μεγ. Παρασκευής στην Κίσσαμο»

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ

Για το παζάρι της Μεγ. Παρασκευής στην Κίσσαμο

 

O Δήμος Κισαμου και ο Νέος Εμπορικός Σύλλογος Κισαμου θέλουν να ευχαριστήσουν  όσους συνετέλεσαν στην διοργάνωση του Παζαριού της  Μ . Παρασκευής που στέφθηκε  επιτυχία για τρίτη  χρονιά παρά τις δύσκολες καιρικές συνθήκες που επικράτησαν .

Συγκεκριμένα ευχαριστούν : τους επιχειρηματίες , εμπόρους , παραγωγούς ,συλλόγους και  όλους όσους συμμετείχαν με τα προϊόντα τους στο παζάρι.

Την Επιτροπή που αποτελείται από τους  Σκορδυλάκη Γιώργο, Χριστουλάκη Κων/νο , Θεοδωρογλάκη Μιχάλη , Πατεράκη Βαγγέλη , Περαθωρακη Σαντρα  και Μαρακάκη Βίκυ. 

Τον Γιάννη Παπαδάκη για την επιμέλεια της έκθεσης φωτογραφίας με τίτλο «Η Κίσαμος που δεν ξεχνάμε».

Επίσης τη Φωτεινή Κουτσαυτάκη-Σεγρεδάκη  που με το υπέροχο κείμενο της  εμπλούτισε το Φυλλάδιο μας .

Επίσης τη Ζωή Μυλωνάκη για τη σχεδίαση Αφίσας και φυλλαδίου και το Μενέλαο Παπαδημητράκη για το Τηλεοπτικό σποτ.

Επίσης  την  Μαρία Κουνελάκη που οριοθέτησε το χώρο της εκδήλωσης με λουλούδια.

Τους χορηγούς επικοινωνίας το Κύδων ,την Νέα Τηλεόραση, , Το magic Fm 98,2 , το Ράδιο Ριζίτες , το Κρητικόραμα , το Ράδιο Φάρος ,το Ράδιο ΝΕΚΙ ,  τον Αντέννα Δυτικής Κρήτης , και το  Souper Fm .

Επίσης την εφημερίδα  Νέοι Ορίζοντες και ιδιαίτερα τον Αντώνη Μουντάκη για την προβολή - διαφήμιση και προώθηση της εκδήλωσης σε όλη την Κρήτη , το FlashNews , το Ζarpa.gr ,το Creta Voice και το Blog Σαδεντρέπεσαι .

 

Τέλος ευχαριστούμε όσους αψήφησαν  τις καιρικές συνθήκες και επισκεφτήκανε την πόλη μας και στηρίξανε και αυτή μας την προσπάθεια δίνοντας μας δύναμη να συνεχίσουμε και σε άλλες παρόμοιες .

 

ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΜΥΛΩΝΑΚΗΣ

Δήμαρχος Κισσάμου

 

ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΑΝΟΥΣΑΚΗΣ

Πρόεδρος Νέου Εμπορικού Συλλόγου