Αδελφοποίηση του Δήμου Γρεβενών με τους Δήμο Κισσάμου την Κυριακή 4 Νοεμβρίου 2012

 

Σε ειδική πανηγυρική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Γρεβενών πραγματοποιήθηκε η αδελφοποίηση του Δήμου Γρεβενών με τους Δήμους Κισσάμου και Πλατανιά Χανίων το απόγευμα της Κυριακής 4 Νοεμβρίου 2012.

Στα πλαίσια του εορτασμού «100 χρόνια ελεύθερα Γρεβενά» υπογράφηκε το πρωτόκολλο αδελφοποίησης των δήμων σε ένδειξη ευγνωμοσύνης στους Κρήτες της Επαρχίας Κισσάμου Χανίων που συνέβαλλαν ...

στην απελευθέρωση των Γρεβενών και κατ επέκταση της Μακεδονίας, ενώ ο Δήμαρχος Γρεβενών Δημοσθένης Κουπτσίδης ανακοίνωσε την μελλοντική  ανέγερση μνημείου πεσόντων.

 

H πανηγυρική συνεδρίαση

 

Από το δήμο Κισσάμου παρευρέθηκαν ο δήμαρχος Μυλωνάκης Γεώργιος και ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου και από το Δήμο Πλατανιά ο Δήμαρχος Μαλανδράκης Ιωάννης , ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Χεινόπουλος Αθανάσιος, ο Αντιδήμαρχος Μαλακωνάκης Ιωάννης, ο Δημοτικός Σύμβουλος Βολάνης Μανούσης (Μανούσος) ο οποίος είναι και απόγονος Μακεδονομάχου  και ο Πρόεδρος της τοπικής Κοινότητας Σπηλιάς.

 

H πανηγυρική συνεδρίαση

 

Κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης ανταλλάχτηκαν εκατέρωθεν δώρα τα οποία περιείχαν τοπικά παραδοσιακά προϊόντα των δυο περιοχών, ενώ η πανηγυρική συνεδρίαση ολοκληρώθηκε με Κρητικούς χορούς και τραγούδια.

Η συνεδρίαση έκλεισε με χορούς της Κρήτης από το χορευτικό τμήμα του Συλλόγου Κρητών Ν. Κοζάνης «Η ΜΑΓΑΛΟΝΗΣΟΣ».

Παρακολουθείστε το Βίντεο εδώ

 

H πανηγυρική συνεδρίαση

 

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους οι Πρόεδροι των Δημοτικών Συμβουλίων των Δήμων Κισσάμου και Πλατανιά κ.κ. Πιτσιγαυδάκης Χαράλαμπος και Χηνόπουλος Αθανάσιος, ο Αντιδήμαρχος Δ. Πλατανιά Μαλακωνάκης Ιωάννης και ο Δημοτικός Σύμβουλος Δ. Πλατανιά κ. Βολάνης Μανούσος, ο Περιφερειακός Σύμβουλος  της Π.Ε. Γρεβενών κ. Ιωάννης Γιάτσιος, η Πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Γρεβενών κα Δήμητρα Δόλγηρα και οι Σύμβουλοι κ.κ. Θεόδωρος Ζησόπουλος, Απόστολος Σβώλος και Λάμπρος Τσιοτίκας, ο Πρόεδρος του ΕΒΕ Γρεβενών κ. Νικόλαος Ράμμος, μέλη Κρητικών Συλλόγων Νομών Ιωαννίνων και Κοζάνης, εκπρόσωποι φορέων και πολίτες.

 

H πανηγυρική συνεδρίαση

 

H πανηγυρική συνεδρίαση

 

H πανηγυρική συνεδρίαση

 

H πανηγυρική συνεδρίαση