ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - ΟΙ ΑRGONAUTS ΣΤΟΥΣ ΚΟΜΟΛΙΘΟΥΣ ΠΟΤΑΜΙΔΑΣ

-

  ΧΑΝΙΑ 23 Μαΐου 24

 

                                                                          ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

Μια εξωπραγματική μουσική εμπειρία, από το ταξίδι των Αργοναυτών

 

Την Κυριακή 19 Μαΐου, οι Αργοναύτες με προορισμό την Κίσσαμο και συγκεκριμένα την περιοχή των Κομολίθων, πρόσφεραν στο κοινό μια μοναδική εμπειρία εξερεύνησης και μουσικής. Αναδεικνύοντας μια τοποθεσία που παραμένει σχετικά άγνωστη στους περισσότερους, οι Αργοναύτες έφεραν στο φως της δημοσιότητας στην μαγευτική Ποταμίδα.

 

Από τη δύση του ηλίου μέχρι τις βραδινές ώρες, το κοινό είχε την ευκαιρία να απολαύσει τις μουσικές συνθέσεις του Nicholas Vibes, μαζί με τους Trim και  Γιώργο Βιολάκη στο πλαίσιο της κινηματογράφησης του μουσικού ταξιδιού.

Οι τρεις καλλιτέχνες συνέθεσαν ένα μοναδικο ηχητικό δρώμενο, με τους ηλεκτρονικούς ήχους τους να αγκαλιάζουν ένα τοπίο από τα πιο εντυπωσιακά και παράξενα φυσικά τοπία που υπάρχουν στην Κρήτη.

Οι Κομολίθοι, αποτέλεσαν το ιδανικό σκηνικό για αυτή την πρωτόγνωρη μουσική συνάντηση, δίνοντας την ευκαιρία στους συμμετέχοντες να απολαύσουν τη φύση σε απόλυτη αρμονία με τη μουσική αλλά και με απόλυτο σεβασμό στο μνημείο της φύσης.

 

Οι Αργοναύτες συνεχίζουν να προωθούν νέες και ανεξερεύνητες τοποθεσίες της Ελλάδας, επιδιώκοντας να αναδείξουν την ομορφιά της χώρας μας και την πολιτιστική της κληρονομιά μέσα από το φάσμα της ηλεκτρονικής μουσικής.

 

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα μελλοντικά μουσικά ταξίδια, επισκεφθείτε την ιστοσελίδα των Αργοναυτών ή επικοινωνήστε μαζί μας μέσω των κοινωνικών δικτύων.

 

Facebook.com/argonautsmusic      Instagram.com/argonautsmusic

Ιστοσελίδα: argonautsmusic.org

 

Με εκτίμηση,

 

Νίκος Κατσικανδαράκης

Dj / Μουσικός Παραγωγός

Ιδρυτής της ομάδας “Argonauts”

Τηλέφωνο: 6942835900

nikoskatsikandarakis@gmail.com

argonautsmusicgreece@gmail.com

 

-

 

-

 

-

 

-