ΕΟΡΤΑΣΤΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Συνεχίζονται οι  εορταστικες εκδηλωσεις  που έχει προγραμματίσει ο  Δήμος  Κισσάμου και η ΚΕΔΗΚ για τα Χριστούγεννα και σας προσκαλεί  να συμμετέχετε  στην  πιο μαγευτική νύχτα των Χριστουγέννων την  Νύχτα των Ευχών που θα πραγματοποιηθεί ΣΗΜΕΡΑ  ΠΑΡΑΣΚΕΥΉ 22 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2023 ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑ ΤΕΛΩΝΕΙΟΥ ΩΡΑ  19.30

 

Ελευθερώνουμε το φαναράκι μας και γεμίζουμε τον Κισσαμίτικο ουρανό με ευχές για Υγεία, Αγάπη, Ειρήνη. Μια Νύχτα Αγάπης και Προσφοράς για τα παιδιά του Ε.Ε.Ε.ΕΚ  Κισσάμου γι’ αυτό καλούμαστε όλοι να ενισχύσουμε τους κουμπαράδες, παραλαμβάνοντας το φαναράκι μας από τα 3 διαφορετικά σημεία παραλαβής που θα έχουν στηθεί κατά μήκος της παραλιακής ζώνης της πόλης. Αυτές τις γιορτές προσφέρουμε χαρά και στήριξη σε όσους έχουν ανάγκη, στηρίζοντας έμπρακτα τις δράσεις του Συλλόγου Γονέων και Φίλων Ε.Ε.Ε.ΕΚ  Κισσάμου. 

Μουσική επένδυση εκδήλωσης: DJ Νίκος Κατσικανδαράκης

 

Αναλυτικά το πρόγραμμα των εορταστικών εκδηλώσεων:

 

Χριστούγεννα με Άρωμα…  Παράδοσης

 

ΣΑΒΒΑΤΟ  23  ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ  2023   ΠΛΑΤΕΙΑ ΤΖΑΝΑΚΑΚΗ  18.30

 

Μια ξεχωριστή μουσικοχορευτική παράσταση αφιερωμένη στη παράδοση του τόπου μας, με κάλαντα , μαντινάδες, έθιμα, τραγούδια,  πολύ μουσική και χορό! Γιορτινή χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα με άρωμα Κρήτης !

Η εκδήλωση πραγματοποιείται σε συνεργασία με τον Σύλλογο Κρητικών Χορών «Η ΚΙΣΣΑΜΟΣ»

 

 

ΤΡΙΤΗ  26  ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ  2023  ΠΛΑΤΕΙΑ ΤΖΑΝΑΚΑΚΗ  18.30

 

Μια απολαυστική Χριστουγεννιάτικη γιορτή για όλη την οικογένεια,  που ξεκινάει με τον σκανταλιάρη Καλικάτζαρο και το Ξωτικό του.

Μια ξεκαρδιστική, διαδραστική παράσταση του Χριστουγεννιάτικου τσίρκου για όλη την οικογένεια! Μαγικά κόλπα, σχοινοβασία, μονόροδο, ξυλοπόδαρα, ζογκλερικά, σχέδια με μπαλόνια και πολλές εκπλήξεις!

Στη συνέχεια ,το δικό της μουσικό στίγμα στη γιορτή θα δώσει η MARMITAS BAND ! Μια συναυλία που θα εκτοξεύσει την Χριστουγεννιάτικη διάθεση,  δημιουργώντας μια χορευτική ατμόσφαιρα και  βάζοντας μικρούς και μεγάλους σε γιορτινό πνεύμα!

 

 

Χριστουγεννιάτικος  Μουσικός  Περίπατος

 

ΚΥΡΙΑΚΗ 24  ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ  2023  ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΚΙΣΣΑΜΟΥ 11.00

 

Η Φιλαρμονική του Δήμου «Ειρηναίος Γαλανάκης» θα πλημμυρίσει τους δρόμους της πόλης με γιορτινές νότες και μελωδίες, ξεκινώντας στις 11 το πρωί από το Δημαρχείο Κισσάμου.

 

 

Χριστουγεννιάτικος  Μουσικός  Περίπατος

 

ΚΥΡΙΑΚΗ  31 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ  2023  ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΚΙΣΣΑΜΟΥ 11.00

 

Η Φιλαρμονική του Δήμου «Ειρηναίος Γαλανάκης» θα πλημμυρίσει τους δρόμους της πόλης με γιορτινές  νότες και μελωδίες, ξεκινώντας στις 11 το πρωί από το Δημαρχείο Κισσάμου.

 

 

ΠΛΑΤΕΙΑ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΥ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ από τις 21 έως 26 Δεκεμβρίου 2023  το απόγευμα

Φουσκωτά παιχνίδια και καρουζέλ για τους μικρούς μας φίλους

 

ΠΛΑΤΑΝΟΣ ΓΗΠΕΔΟ 5Χ5  στις  24 & 25  Δεκεμβρίου το απόγευμα

Φουσκωτά παιχνίδια  για τους μικρούς μας φίλους

 

 

ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ: ΚΟΙΝΩΦΕΛΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΔΗΜΟΥ ΚΙΣΣΑΜΟΥ

 

 

Σας περιμένουμε όλους !