ΑΛΛΑΓΗ ΔΙΑΔΡΟΜΗΣ ΛΑΦΟΝΗΣΙΟΥ ΔΡΟΜΟΥ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ  

 

ΑΛΛΑΓΗ ΔΙΑΔΡΟΜΗΣ ΛΑΦΟΝΗΣΙΟΥ ΔΡΟΜΟΥ 2021

 

Σύμφωνα με την Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου που εκδόθηκε χθες 05/08/2021, σχετικά με τα έκτακτα μέτρα για την αντιμετώπιση του κινδύνου πυρκαγιών, απαγορεύεται σε όλη τη χώρα, η μετακίνηση, η διέλευση και η παραμονή σε περιοχές NATURA, από σήμερα Παρασκευή στις 6:00 π.μ. έως και την Δευτέρα 9 Αυγούστου στις 06:00 π.μ.. 

Κατόπιν τούτου και σε συνεννόηση με την Περιφερειακή Ενότητα Χανίων η οποία μαζί με τον Δήμο Κισσάμου είναι συνδιοργανωτής της αθλητικής αυτής δράσης, αποφασίσθηκε να αλλάξει η διαδρομή που θα ακολουθήσουν οι αθλητές στον Λαφονήσιο Δρόμο,  ο οποίος θα πραγματοποιηθεί αύριο Σάββατο 07 Αυγούστου και ώρα έναρξης 06:15 μ.μ., προκειμένου να μην γίνει η διέλευση των αθλητών μέσα από την περιοχή NATURA του Λαφονησίου.

Συγκεκριμένα οι διαδρομές που θα ακολουθήσουν οι αθλητές είναι οι εξής: 

  1. Όσον αφορά στην διαδρομή των 12,5 χιλ., θα μειωθεί στα 10 χιλιόμετρα και η εκκίνηση θα δοθεί από τα Λιβάδια Ιναχωρίου. Οι αθλητές θα τρέξουν έως το Στόμιο και θα επιστρέψουν ξανά στα Λιβάδια για τον τερματισμό.
  2. Για την διαδρομή των 5 χιλ., η εκκίνηση θα δοθεί στο Στόμιο και ο τερματισμός στα Λιβάδια.

Οι αγώνες θα διεξαχθούν τηρουμένων όλων προβλεπόμενων μέτρων προστασίας για την αποφυγή διασποράς του covid-19, όπως ορίζονται από την Γενική Γραμματεία Αθλητισμού και το ΣΕΓΑΣ.

 

                                                                                                                                        Εκ του Δήμου. 

Αρχεία