ΛΑΦΟΝΗΣΙΟΣ ΔΡΟΜΟΣ 2020

22 Αυγούστου 2020

Προκήρυξη-Πρόσκληση Συμμετοχής

Ο Δήμος Κισάμου, η Περιφερειακή Ενότητα Χανίων και ο Σύλλογος Δρομέων Υγείας Χανίων (Σ.Δ.Υ.Χ.) διοργανώνουν τον  Λαφονήσιο Δρόμο το Σάββατο 22 Αυγούστου 2020

Συνδιοργανωτές: ΣΕΓΑΣ ΚΡΗΤΗΣ -Ένωση Εννιαχωριανών Αθήνας και Πειραιά «Η ΧΡΥΣΟΣΚΑΛΙΤΙΣΣΑ» - Αθλητικός Όμιλος Κισσάμου – Μορφωτικός Πολιτιστικός Αθλητικός Σύλλογος Πλοκαμιανών Κισσάμου – Ένωση Πολιτιστικών Φορέων Κισσάμου – Ένωση Πολιτιστικών Φορέων Κρήτης – Σύλλογος Προβολής Κισσάμου – Πολιτιστικοί Σύλλογοι της περιοχής: Καμπου - Λειβαδίων -Βλατους - Περιβολίων -Τοπικης Κοινοτητας Βάθης Κεφαλίου.

Σας καλούμε να συμμετάσχετε σε μία δράση που τιμά την ιστορία μας, τους προγόνους μας και τη θυσία τους.

Γιατί, όπως όλοι γνωρίζουμε,

ΟΙ ΛΑΟΙ ΧΑΝΟΝΤΑΙ ΟΤΑΝ ΧΑΣΟΥΝ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΤΟΥΣ ΜΝΗΜΗ!

Ο Λαφονήσιος Δρόμος περιλαμβάνει δύο αγώνες:

- Αγώνα Δρόμου  5.100 μ. για τρέξιμο και δυναμικό βάδισμα

- Αγώνας Δρόμου 12.500 μ.

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΤΩΝ ΑΓΩΝΩΝ

Αγώνας Δρόμου 5.100 μ. για τρέξιμο και δυναμικό βάδισμα

Χώρος   και  ώρα  εκκίνησης:   Χρυσοσκαλίτισσα, στις  18:00

Χώρος    και   ώρα   τερματισμού:  Παραλία Λαφονησίου έως 19:10

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ:

Α) Γενική  Κατάταξη

Β)  Κατάταξη Ανδρών

Γ)  Κατάταξη Γυναικών

Δ)   Κατάταξη Α.Μ.Ε.Α.

Αγώνας Δρόμου 12.500 μ.

Χώρος   και  ώρα  εκκίνησης:   Λιβαδια  για τα 12.50 στις 18:00

Χώρος    και   ώρα   τερματισμού:  Παραλία Λαφονησίου έως 20:00

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ:

Α) Γενική  Κατάταξη

Β)  Κατάταξη Ανδρών

Γ)  Κατάταξη Γυναικών

Δ)   Κατάταξη Α.Μ.Ε.Α.​

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ  ΑΓΩΝΩΝ

Α) Εγγραφές θα γίνονται  μόνο ηλεκτρονικά μέχρι την Κυριακή 16 Αυγούστου 2020 η έως συμπληρωθεί ο αριθμός συμμετοχών, μέσα από την ιστοσελίδα του ΣΔΥΧ (https://sdyh.gr/ ). Μαζί με την ηλεκτρονική σας εγγραφή είναι υποχρεωτικό να αναφέρετε αν ενδιαφέρεστε για την δωρεάν μεταφορά σας και επιστροφή με λεωφορείο του ΚΤΕΛ (αναχώρηση από Χανιά στην οδό Αναγνώστου Γογονή – Παλιά Ηλεκτρική, στις 13.00 ή από Καστέλι μπροστά από το Δημαρχείο Κισσάμου στις 14.00). Επιστροφή μετά το πέρας των εκδηλώσεων περίπου στις 21:00.

Β) Κόστος εγγραφής: 5 Ευρώ για όλους τους αγώνες. Εξαιρούνται παιδιά ηλικίας έως 16 ετών και μέλη-αθλητές αθλητικών σωματείων. Το κόστος εγγραφής καταβάλλεται κατά την παραλαβή του υλικού των αγώνων.

Δ)  Στους εγγεγραμμένους συμμετέχοντες  όλων των αγώνων θα δοθούν αναμνηστικό μετάλλιο και τεχνικό μπλουζάκι .

Στον αγώνα των 5.100 μ. κύπελλα θα απονεμηθούν στους 3 πρώτους νικητές   της γενικής κατάταξης και των κατατάξεων ανδρών, γυναικών και Α.Μ.Ε.Α.

Στον αγώνα των 12.500 μ. κύπελλα θα απονεμηθούν στους 3 πρώτους νικητές  της γενικής κατάταξης και των κατατάξεων ανδρών, γυναικών και Α.Μ.Ε.Α..

Ε) Η παραλαβή του υλικού των αγώνων (τσιπ, τεχνικό μπλουζάκι, αριθμός  κ.λπ.) θα γίνεται την Τετάρτη 19 Αυγούστου 2020 και ώρα 20:00- 21:30 από τα Γραφεία του Σ.Δ.Υ.Χ. (Κυδωνίας 29, Κτήριο Δημαρχείου Χανίων, είσοδος από οδό Καραϊσκάκη, Χανιά 73134)και την Πέμπτη 20 Αυγούστου 2020 και ώρα 20:00- 21:00 από το Ισόγειο του Δημαρχείου Κισσάμου στο Καστέλι.

Ζ) Όσοι/ες επιθυμούν να προσφέρουν ως εθελοντές/όντριες στον Λαφονήσιο Δρόμο καλούνται να εγγραφούν ηλεκτρονικά στην σελίδα http:www.sdyh.gr στο αντίστοιχο πεδίο.

Η) Οι αγώνες θα διεξαχθούν με βάση το Υγειονομικό Πρωτόκολλο Διεξαγωγής Αγώνων Δρόμου Εκτός Σταδίου του Σ.Ε.Γ.Α.Σ. Η συμμετοχή όλων γίνεται αποκλειστικά με δική τους ευθύνη, καθώς πρέπει να έχουν πραγματοποιήσει απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις ώστε να έχει βεβαιωθεί ότι δεν αντιμετωπίζουν κάποιο πρόβλημα υγείας.

Για  κάθε πληροφορία   και ενημέρωση μπορείτε να καλείτε:

Α) Δήμο Κισσάμου,  Κα Μαρακάκη Βίκυ τηλ:28223-40200,

Β) Πλοκαμακη Μανόλη τηλ: 6973761676,